blad 2

RaceRunning – Kom og Prøv

Invitation til deltagelse i Kom og prøv dag for RaceRunning Søndag den 5. september 2021 kl. 11 – på Esbjerg Atletik Stadion

Er du til fart, kan du lide at konkurrere – så læs nedenstående..!

Sidste år fik vi etableret RaceRunning i Esbjerg, under Esbjerg Handicap Idræt.

I forsøget på at få flere aktive til at deltage i sporten, vil vi derfor afholde en ”Kom og prøv dag” samarbejde mellem RaceRunning landsholdet og Esbjerg Handicap Idræt, hvor du er velkommen til at komme og prøve RaceRunning.

For nye, som ikke ved hvad RaceRunning er, kan det beskrives således: RaceRunning er en innovativ idræt for fysisk handicappede med hæmmet balance.

En RaceRunner er en specialbygget 3-hjulet ”løbecykel” uden pedaler, hvorved balancen ikke er et problem. Derfor er RaceRunning en oplagt idrætsmulighed for blandt andet spastikere, gigtramte og amputerede.

Idrætten giver mennesker med handicap, der til daglig kun kan komme rundt i elektrisk kørestol, manuel kørestol eller gang-rollator, mulighed for at bevæge sig rundt, ved egen kraft. Dette giver selv de sværest handicappede en følelse af at bevæge sig frit og løbe.


Vi stiller cykler til rådighed for afprøvning og derfor er det vigtigt at du ved tilmelding også skriver hvor høj du er, så vi har de rigtige cykler med.

Vi byder på en let frokost under træningen.

Sted: Esbjerg Atletik Stadion, Gl. Vardevej 84, 6700 Esbjerg
Dato: Søndag d. 5. september 2021

Program:

11.00 – Velkomst
11.10 – Afprøvning og indstilling af RaceRunner samt opvarmning 11.45 – Træning
12.30 – Pause
13.00 – Fortsat træning
14.00 – Afslutning

Tilmelding, med navn og højde, samt om du er el-stols eller manuel kørestolsbruger, kan ske til Mansoor Siddiqi, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller til Eva Thornval Nielsen, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., senest den 27. august.

Er der spørgsmål, eller ønskes der yderligere uddybning af ovenstående, kan dette ske hos Mansoor Siddiqi på tlf. 40842457, eller Eva Thornval Nielsen, Esbjerg, efter kl. 16, på tlf: 21 16 05 19.

Vi ser frem til at se dig den 5. september 2021 kl. 11 på Esbjerg Atletik Stadion

Med venlig hilsen

Eva Thornval Nielsen

Mansoor Siddiqi

Esbjerg Handicap Idræt

RaceRunning Danmark


Udskriv