Mindeord

Den 14. maj afgik Niels Ole Bogdahn ved døden efter længere tids sygdom – han blev knap 75 år. 

Ole var et vigtigt og vellidt medlem af Esbjerg Handicap idræt i gennem en længere årrække. Foruden at være medlem af bestyrelsen, var han en fast bestanddel af både varmtvands gymnastik og boccia.

Til boccia hver mandag gik han op i spillet med stor entusiasme – og resultatet var bestemt ikke ligegyldigt. Men når kaffen og kagen efterfølgende kom på bordet, var det sociale samvær i højsædet – og her var Ole lige i sit es. Han var nemlig altid garant for et godt og smittende humør og var altid god for en historie, som kunne få smilet frem.

Man gik aldrig forgæves til Ole, når klubben havde brug for en frivillig, hvad enten det var til et arrangement, eller når der skulle laves køkken. Faktisk behøvede man ikke at gå til ham – han meldte sig frivilligt med det samme.  En hjælpsomhed og imødekommenhed, som faldt ham helt naturligt.

Ole er allerede savnet, da han favnede bredt og gerne gik en omvej for at hjælpe klubben og dens medlemmer i alle tænkelige situationer. Sådanne personer er ikke nogen selvfølge.

Vores tanker og medfølelse går til hans hustru Inger.  

Æret være Oles minde.

På bestyrelsens vegne

Kasper


Udskriv