Basket sæsonen er skudt i gang igen

Efter en dejlig dansk sommer blev basket sæsonen 2013/2014 for Esbjerg Sitting Bulls skudt i gang, og det foregik på hjemmebane den 26. oktober. I første kamp mødte vi Odense, som måtte siges at være noget stærkere end os. Kampen resulterede i at vi tabte kampen 66-33, men vi fik nogle ting med, som vi kan arbejde med inden næste gang vi skal møde Odense.

I vores anden kamp mødte vi København, og det var en suveræn kamp både for tilskuere og publikum. Det var en kamp hvor der ikke blev sparet på at køre hårdt på hinanden og det resulterede også i at flere spillere fra begge hold, op til flere gange måtte ned og kysse gulvet.

Det var en fornøjelse at se hvordan publikum heppede på os igennem hele kampen, og kunne se at det gav mine medspillere ekstra kræfter og troen på sig selv og holdet. Kampen mod København var meget ligebyrdig, men København var stærkest til sidst og resulterede i at de vandt kampen 44-33. Alt i alt var det en god dag selvom vi ikke fik sejrene i hus, så støttede alle spillere hinanden og det var fantastisk at se hvordan holdets yngre spillere gav den alt hvad de havde i sig.

Der er ingen tvivl om at holdet er så klar til denne sæson, med nye spillere der har fået lysten til at spille kørestolsbasket og en god holdånd, så skal vi nok finde de sidste scoringer op til de andre hold.

Tirsdag den 17. december ruller vi på juleferie og når vi vender tilbage i 2014 vil jeg være holdets nye træner, et arbejde jeg glæder mig til da jeg ved at jeg har mit hold bag mig.    

Vil på vegne af Esbjerg Sitting Bulls ønske jer alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

 side 4  5 foto

Her ses Esbjerg Sitting Bulls i kamp mod holdet fra Købenavn.

side 4  5 foto1
Time out. Her ses bl.a. et par unge spillere, Mads og Mathias – måske et par kommende talenter, med tiden

 


Udskriv