Kørestolsbasket

I Rørklær-Hallen 4. maj 2013

Næstsidste runde i DHIF’s mesterskab i kørestolsbasket var den anden hjemmebanerunde for EHI’s baskethold i denne sæson.

Hjemmebane betyder rigtig god opbakning fra spillernes familie under kampene. Bestyrelsen kommer forbi og hepper. Alt sammen noget der giver spillerne ekstra energi til at kæmpe for at spille godt og gøre deres for at vinde kampene. Så tak for opbakningen.

 

Der blev kæmpet rigtigt meget på banen denne gang. Meget mere end jeg tidligere har set. Det var godt at se, at forsvaret var tæt. Spillerne talte sammen undervejs og kæmpede for hver bold. Der var god opbakning til hinanden, både i form at back up, hvis en modspiller slap igennem forsvaret og i form af støttende ord.

I angrebet fik spillerne kæmpet sig til chancer for scoringer og heldigvis lykkedes det for næsten alle spillerne at score. Der er rum for forbedringer, når det drejer sig om at score på chancerne. Men jeg er sikker på, at spillerne vil øve sig endnu mere nu, hvor de kan se, at de faktisk kommer til chancer under kampene.

 

Vi havde debut til to spillere denne gang. Kasper, der trænede med holdet for 7-8 år siden, er kommet tilbage efter en karriere som landsholdssvømmer. Kasper spillede fuld tid i begge kampe og gjorde det godt.

Gustav, som er holdets yngste og mindste spiller på 8 år, fik også tid på banen i den sidste kamp.

Vores to andre unge spillere Mads og Mathias var også på banen og gjorde det godt. Det er dejligt at se, at træningen gør spillerne bedre.

Det bliver rigtigt godt, når de unge spillere bliver lidt større og får lidt flere bøffer. Så kan de spille flere minutter på banen og rigtig give den gas.

Kun en spiller kom ikke på banen. Det var Jan, Mads’ far. Det var dog efter eget ønske. Jan havde indvilget i at være sidste reserve, hvis en af vores høje spillere skulle ryge ud med 5 fejl. Det gjorde de heldigvis ikke.

Helena troede dog i første kamp, at det gjaldt om at komme ud med 5 fejl. Men det lykkedes hende ikke. Så havde hun også fået skæld ud af undertegnede.

Spillerne i denne runde var: Kenneth, Helena, Brian, René, Kasper, Preben, Mathias, Mads, Gustav og Jan.

 

Rigtigt godt gået alle sammen. Fortsæt den gode indstilling resten af sæsonen og næste sæson med.

Kampene, der blev spillet den pågældende dag, endte således:

Esbjerg – Århus          35 - 56

Viborg – Århus           49 - 39

Esbjerg – Viborg         28 – 54

 

EHI’s kampe var mere lige end resultaterne umiddelbart fortæller. Med lidt held i sprøjten kunne flere af skudforsøgene have givet scoringer. Nu må vi bare klø på til træning.

Ingrid

 

 


Udskriv