Afslutning på FM-turnering i Kørestolsbasket 

Lørdag den 1. juni drog vi fem basket spillere fra Esbjerg, til Viborg Idrætsfestival for først at spille sæsonens sidste kampe, og efterfølgende 3v3 turnering om søndagen. Jeg som spillende træner synes mit hold gjorde en fantastisk indsats.

Vores første kamp var imod Odense, hvor vi spillede et godt forsvar og angrebsspil, og stillingen stod rimelig lige i de første perioder. Men Odense var desværre stærkere og sejren blev deres. I sidste kamp mødte vi København, men med kun 5 spillere og ingen udskiftere, kunne trætheden mærkes på flere. Men trods trætheden og smerterne gjorde alle deres bedste. Kampen blev afgjort i sidste periode hvor København trak fra os, og vandt kampen. Jeg må sige det var fantastisk at se den måde mine medspillere kæmpede selvom smerterne indtog kroppen, og alle besvarede den gode holdånd, og jeg er sikker på at sejrene vil komme til holdet i den kommende sæson. Lørdag aften var der fest og hvor vi alle fejrede Viborg, som blev ubesejrede vindere af denne sæson.

Søndag den 2. juni stod på 3v 3 turnering hvor vi var miksede hold fra alle klubber i Danmark. Trætheden havde indtaget alles kroppe efter lørdagen og nattens fest og farver. Men alle kæmpede for at komme i dagens finale. Med 3 suveræne sejre, kunne Nick og jeg tage i finalen med vores to andre medspillere.
Selvom Esbjerg ikke vandt FM-turneringen kunne vi tage hjem som ét hold, der havde kæmpet lige til det sidste, og hvor vi havde haft en fantastisk weekend. Og som bonus havde vi vundet finalen i 3v3 og kunne dermed tage pokalen med hjem.

Første runde for Esbjerg Sitting Bulls spilles på hjemmebane den lørdag den. 26. oktober 2013 i Rørkjærhallen.

Helena Skovgaard
side 5  MG 0559 side 5  MG 0447 
 

Her ses de fem basketspillere fra Esbjerg, der var med i Viborg.

 

Her et billede fra en intens kamp, i turneringen 3 mod 3.


Udskriv