Idrætsnatten

Den sidste fredag i august deltog Esbjerg Kørestolsbasket, Sitting Bulls, i Idrætsnatten, i Esbjerg. I år foregik arrangementet i musikhuset på scenen, og undertegnede var spændt på hvordan sådan en aften skulle forløbe. Selvom det var meget varmt, må jeg indrømme det var en succes, og holdet skal helt sikkert deltage igen.

Aftenen blev skudt i gang med en opvisningskamp hvor der blev spillet 3v3. Således kunne publikum se hvordan spillet foregik og efterfølgende selv prøve det i en stol. Aftenen var et bevis for at der er stor forskel på voksne og børn, da voksne der prøvede var skeptiske, hvorimod alle børn bare sprang ud i det og tog det som en kæmpe oplevelse. Aftenens højdepunkt var uden tvivl at se den glæde der lyste ud af holdets yngste spiller, Gustav. Det var en sand fornøjelse at se hvordan han lærte de andre børn hvordan de skulle håndtere en basketstol, og se hvordan børn med eller uden et handicap kan more sig sammen.  

Alt i alt var aftenen en kæmpe succes, hvor vi fik mulighed for at vise sporten og ikke mindst at vise at med eller uden begrænsninger har man mulighed for at have det sjovt med eller uden andre ligestillede.

Helena Skovgaard

 

Her ses nogle unge, der prøver at spille køresolsbasketball.

side 17 foto Idrætsnatten


Udskriv