20170619134148 FilOriginal Parasportens Dag Logo til hjemmesiden
Parasportens Dag 2018
Afholdes lørdag d. 22. september i Vejle og på Frederiksberg.

Parasportens Dag er Parasport Danmarks årlige, landsdækkende sportsdag, hvor alle med interesse for parasport kan komme forbi og deltage eller hilse på. Dagen består af tre dele: Parasportens STADION, Parasportens MARKED og Parasportens KONTOR.

 PARASPORTENS STADION

Her har børn og unge mulighed for at prøve forskellige sportsgrene – enten en helt ny idræt eller parasport for første gang. Idrætterne vil variere alt efter hvor i landet man deltager. På Parasportens STADION vil der også være mulighed for at møde nogle af parasportens danske eliteatleter, som vil støtte og give vejledning i netop deres idrætter.

 PARASPORTENS MARKED

Her har alle interesserede mulighed for at komme forbi og høre og spørge ind til forskellige idrætter og andet som kan have interesse inden for parasporten.

PARASPORTENS KONTOR

På Parasportens KONTOR vil der være mulighed for at tale med Parasport Danmarks konsulenter. Her er ingen spørgsmål dumme, og alle er velkomne til at kigge forbi til en snak.

Program
Find oplysningerne her: www.parasportensdag.dk

På markedet vil det også være muligt at finde og høre om de idrætter, der ikke er mulighed for at prøve på Parasportens STADION. Derudover kan deltagerne også møde og få masser af gode input fra interessante virksomheder og organisationer. 

Udskriv