Hvem skal have EHI-prisen 2014?


Sidste år uddelte vi for første gang EHI-prisen. Den første modtager af prisen var Inger Christensen, som i mange år har ledet varmtvandsgymnastikken.

Prisen i år skulle have været uddelt i forbindelse med generalforsamlingen. Men for at få et større publikum til overrækkelsen, er vi blevet enige om at uddele prisen i forbindelse med sommerfesten.


I EHI’s bestyrelse sætter vi stor pris på det arbejde, som alle medlemmer i klubben yder hver uge. Det gælder både jer, der dyrker idræt i klubben og jer, der hjælper, leder og træner deltagerne på de forskellige hold.

Prisen kan gå til en idrætsudøver, en hjælper, en holdleder eller en træner.


For at bestyrelsen kan finde ud af, hvem der skal have prisen, har vi brug for jeres hjælp. Vi vil bede jer om at indstille en person til prisen. Fortæl os, hvorfor I synes, at lige netop denne person har fortjent at blive belønnet med en pris. I må gerne sende mere end én indstilling, hvis I synes, at både en udøver og en træner fortjener en pris.


I kan indstille en idrætsudøver, hvis I har en person fra holdet, som er meget hjælpsom. Hjælper jer andre med forskellige ting og er med til at finde rekvisitter frem og rydde op. En person som hver gang er fyldt med godt humør og masser af energi. En person som øver sig specielt meget og er blevet super god til sin idræt. Eller måske har I nogle helt andre oplevelser, der gør, at I vil indstille en idrætsudøver.


I kan indstille en træner, holdleder eller hjælper fra holdet, hvis han/hun har været sammen med jer i mange år og derfor fortjener en belønning for trofasthed. Hvis han/hun har prøvet noget nyt i år, som har gjort træningen bedre og sjovere. Hvis han/hun er med til at få jer i godt humør og give jer ny energi. I kan også vælge noget helt andet som begrundelse for, at I vil indstille en træner, holdleder eller hjælper. I bestemmer selv.


Det vigtigste er, at I sender os nogle ord om personen og hvorfor vi skal give prisen til ham/hende. For det er jer, der ved, hvem der fortjener en pris.

 

I kan sende indstillingen på email til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Eller I kan skrive indstillingen i et brev og sende det til Ingrid Lauridsen, Grødevej 45, Hodde, 6862 Tistrup.

Vi skal have indstillingen senest d. 15.maj 2014.

På bestyrelsens vegne

Ingrid


Udskriv