Special Olympics Idrætsfestival

Dansk Handicap Idræts-Forbund inviterer i samarbejde med Ringkøbing-Skjern Kommune og det lokale foreningsliv til Special Olympics Idrætsfestival, - tre dage med idræt, udfordringer, glæde og fest fra fredag d. 11. til søndag d. 13. maj 2012.

Festivalen starter med aftensmad fredag kl. 18.00, og slutter søndag kl. 14.00.   

Der vil være mulighed for at vælge imellem en lang række idrætter, som er nærmere beskrevet under menupunktet 'Idrætter'. Derudover er der festlige og højtidelige indslag som Åbnings- og Afslutningsceremoni og ikke mindst den store Festivalfest lørdag aften med spisning og dans.

Arrangørerne forventer deltagere fra hele Danmark samt udlandet. Ialt forventes det at godt 1.000 idrætsudøvere, trænere, ledere og officials vil deltage i Special Olympics Idrætsfestival 2012.
Vi ser frem til at gentage de bragende succeser fra de tidligere festivaler og modtage Jeres tilmeldinger via hjemmesiden fra d. 15. januar 2012.

Hvem kan deltage
Special Olympics Idrætsfestivalen er et breddeidrætsarrangement for alle, uanset idrætsligt niveau. Idrætsfestivalen er for personer over 16 år med generelle indlæringsproblemer og/eller udviklingshandicap.
Man kan enten tilmelde sig den idrætsgren, man dyrker til hverdag, eller en idrætsgren, man ikke normalt dyrker, men har lyst til at prøve. Tilmeldingen skal ske gennem en DHIF-klub, en associeret klub, et bofællesskab eller lignende.
Hver udøver kan kun tilmelde sig én idræt, men i nogle idrætter – for eksempel i atletik og svømning – er der mulighed for at tilmelde sig flere discipliner.
 
Pris, tilmelding og indkvartering
Prisen for at deltage i idrætsfestivalen er kr. 550,- pr. person inkl. indkvartering, bespisning og festaften. For 49 kr. ekstra er der transport med Arriva-billet, som gælder både ud og hjemrejse. Se DHIF´s hjemmeside.
Det er desuden muligt at købe en festival-T-shirt med det flotte Special Olympics-logo for kr. 100,- Denne skal bestilles ved tilmeldingen.

Alle deltagere indkvarteres i klasselokaler på skoler centralt placeret i Skjern – husk selv at medbringe liggeunderlag og sovepose eller lignende
Tilmeldingen åbner søndag d. 15. januar 2012 og sker elektronisk senest d. 15. marts ved at klikke på følgende link: Online tilmelding 2012 - DHIF’s medlemsklubber kan logge sig ind via klublogin. Andre kan henvende sig til Breddekonsulent Anette Svejstrup på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og få tilsendt password. Når tilmeldingen er registreret fremsendes bekræftelse og faktura.

Disse idrætter kan du deltage i
 
Som medlem af Esbjerg Handicap Idræt kan du søge foreningen om et tilskud.
 
Tilmelding senest den 14. marts
Og betaling, til:
Preben Nielsen
Harvevænget 34
6705 Esbjerg Ø
 
Nærmere oplysninger
Preben tlf. 20825367
eller DHIF´s hjemmeside:
 
Ps. Vil du til Skjern som tilskuer kan du også købe en Arriva-billet. Denne koster ligeledes også 49 kr., men den gælder kun den dag den er købt.

  

 


Udskriv