Vestkystløbet
Søndag d. 10. maj deltog jeg i Vestkystløbet. Sidste år løb jeg den lange rute sammen med Team Tvilling (vi skubber en løbevogn hvori der sidder en handicappet). Aller første gang jeg var med var i 1977, her løb jeg også den lange rute.  Øvrige løb har jeg løbet den korte rute, 4,8 km. Jeg har været med de sidste mere end 10 år.
 
 
Efter en lang periode med meget varmt vejr var det rart at det var knap så varmt. De fleste af os ønskede regnvejr. Det var dog ærgerligt at det lige skulle falde mellem kl. 10 og 14. Det var rigtig godt løbevejr, for mig under mit løb, ikke for varmt og med lidt fugt i luften. Jeg løb for Esbjerg kommune og var på deres stand og få mad og drikke. I år var der desværre ingen der måtte grille pga. den megen tørke, så pølserne var ændret til sandwichs. Det var helt OK. Efterfølgende var jeg sammen med Team Tvilling - løberne, handiatleterne og pårørende. Her stod den på kaffe, te og kage samt øl og vand. 
 
Der skete meget på pladsen. I et telt stod der 10 brikse og en flok unge fysioterapeutstuderende klar til at massere interesserede. Før løbet fik jeg en 10 minutters omgang nakke / skulder massage. Efter løbet fik jeg et kvarters omgang ben / lægge. Det var herligt at ligge på briksen, slappe af – det jeg kunne, lytte til god musik og regnen tromme mod teltdugen og så en sød ung dame der masserede èn.
Hilsen Bent
Unknown 1
 


Udskriv