Forsommerens mange løb..!

 

Efter Padova Marathon i april, hvor jeg kom ind på en tredjeplads i tiden 1.33.14, hvilket var en rigtig god præstation (og et A-standard i forhold til PL udtagelse), havde jeg en længere løbspause, hvor der bl.a var plads til en træningslejr, inden det for alvor gik i gang.

De sidste 4 weekender har været tæt løbsbesat. Det startede ud i Liverpool den 21.-22. maj med et bane-meeting.  Det er en relativ hurtig bane, de har der. På trods af en hård vind (det blæste op til 15 sek. meter) var jeg ok tilfreds med mine placeringer.

Weekenden efter den 28.-29. maj stod den på schweiziske mesterskaber i Pradlen (bane-meeting). Ja jeg kan kun være tilfreds. Kørte to personlige rekorder: 1500 m i tiden 3 min 7 sek og 11 hundrede dele og 5000 m i tiden 10 min 50 sek og 57 hundrede dele. 57 hundrede dele fra A kravet L lidt ærgerligt.

 Torsdag den 2. juni deltog jeg i et andet baneløb i Schweiz, hvor jeg også er rigtig godt tilfreds med mine placeringer. Desværre var forholdene ikke til at køre rigtig hurtig, og desuden var der ingen, der var med på at køre for tider, selv om det er udtagelsestid L. 

Lørdag den 4. juni stod den så på Onsingen Marathon i Schweiz. Jeg følte mig ikke veloplagt særlig godt tilpads før løbet og havde sovet dårligt de foregående 2 nætter, så jeg havde ikke de helt store forventninger. Alligevel kom jeg ind i en rigtig god tid: 1 time, 33 min og 19 sek.

Søndag den 12. juni var jeg blevet inviteret til et baneopvisningsløb i Polen J. Det er altid sjovt, når man kører foran et stort publikum, og desuden kørte vi om pengepræmier, hvilket gør løbet mere taktisk og mindre hurtigt. Jeg kom ind på en 3. plads og slog racere, som jeg aldrig har været tæt på før J.

Et løb magen til havde jeg tirsdag, den 14. juni i Frankrig. Løbet var lidt stærkere besat, og jeg kom ind på en 4. plads J.  Begge løb blev kørt i ca 3 min og 13 sek, hvilket og et ellerandet det er ok på en opvisnings-1500m.

Nu glæder jeg mig til to weekender med løbspause, inden jeg skal køre deimen leauge i Lusane (1500m opvisning) den 30. juni (hvis i holder øje kan I måske se mig på tv. I kan kende mig på, at jeg er fra Danmark J.) Det er bare en fantastisk oplevelse at køre til så store events, hvor der er en kanon stemning. Det giver et godt sug i maven.

Selv om der har været mange løb, har det været rigtig sjovt, for jeg føler virkelig, at jeg har forbedret mig.

Nu vil jeg slutte, men der kommer mere senere, men lige kort. Mine mål for denne sæson er at komme under 1 time og 30 min på marthon, 10 min og 50 sek på 5000 m og under 3 min og 2 sek på 1500. Det er alle realistiske mål, der, hvis de opfyldes, gerne skulle sende mig til PL i London 2012.

Roger and over from Schwitzerland

Ebbe Blichfeldt