Tak for 7 gode år med fodboldholdet

 

Hermed siger jeg tak for de mange gode timer med træning, hårdt arbejde, stævner, turneringer og hyggeligt socialt samvær med spillere forældre og de øvrige trænere på fodboldholdet gennem tiden.

 

Det har været givende, sjovt og lærerigt, og jeg kan stærkt anbefale andre at gå ind i arbejdet som træner for et fodboldhold for børn og unge med særlige behov. For mig er tiden nu kommet til andre ting, som jeg også gerne vil beskæftige mig med. Derfor siger jeg farvel til holdet for denne gang.

 

Brian Tønder og Jette Kristensen fortsætter som henholdsvis træner og holdleder. Det betyder, at fodboldholdet fortsætter for fuld kraft, og der er også stadig tilgang af nye spillere. Sofie Jensen er assisterende træner og Patrick Kristensen er hjælpetræner. Sofie og Patrick er helt unge mennesker, som begge er dygtige fodboldspillere, og som derfor virkelig kan inspirerer og motivere spillerne ved træningen.

 

Til februar deltager fodboldholdet som sædvanlig i det store og landsdækkende indendørs fodboldstævne og som vanligt regner vi med sponsorstøtte fra Kiva Grafisk, der betaler de to minibusser, der er behov for til transporten.

 

Så, jo – der er liv i fodboldholdet.

 

 

Inger Jensen