Greenshot 2018 07 02 11.50.08
Idrætsaften
 – kom og prøv
 

Kom med til Idrætsaften, når Sport & Event Park Esbjerg inviterer indenfor i samarbejde med sportsklubberne. Prøv de mange gratis sportsaktiviteter, og kom med på rundvisning.

Tirsdag d. 14. august, kl. 16 – 20.

I samarbejde med sportsklubberne inviterer Sport & Event Park Esbjerg til Idrætsaften på Gl. Vardevej. Det bliver et brag af en sportsfest, hvor området vil blive fyldt med sportsaktiviteter og god stemning. Tag afsted med vennerne eller familien og få jer en hyggelig aften.

 

Klubberne sørger for, at du fx kan prøve ishockey, o-løb, cricket, håndbold, roning, badminton, tennis og meget andet. Du kan sagtens nå at prøve flere forskellige ting, da de fleste aktiviteter løber hele aftenen.

 

Der vil også være rundvisninger, så du bl.a. kan se nærmere på byggeriet af den nye Granly Hockey Arena, eller den mystiske kælder i Svømmestadion Danmark, hvor de gemmer store mængder vandteknisk udstyr.

 

Det vil være muligt at købe både mad og drikke, men du er også velkommen til at tage picnickurven under armen og nyde aftensmaden udenfor. Ved Flexbanerne er der også grillmuligheder.

 

Alle aktiviteter er gratis.
Se mere på www.sepe.dk/events/idraetsaften  

 

Udskriv