Kørestolbasketball
"Det går op og ned..."
 

Vi står igen desværre i den situation, at vi mangler spillere i kørestolsbasket til at kunne stille op i FM cup 2018/19.

At deltage i FM og derved komme ud at spille kampe er vigtigt for nogle af vores spillere, så for at holde dem i Esbjerg og derved holde gang i Esbjerg Sitting Bulls, måtte vi være kreative.

 

Andre klubber står i samme situation som os, bl.a. Aabenraa som er den klub der ligger nærmest os, så vi har lavet et mix-hold sammen med Aabenraa, så de spillere vi har i Esbjerg Sitting Bulls der gerne vil spille kampe, nu får muligheden alligevel.

 

Så i sæsonen 2018/19 vil der være åbent til træning for alle spillere fra begge klubber, hvilket betyder at hver tirsdag (når vi igen starter efter sommerferien) træner vi kørestolsbasket i Rørkær Hallen fra kl. 19.00-21.00 og hver lørdag trænes der i Ensted Hallen, Stubbæk fra kl. 8.00-11.15

 

Vi håber, at der møder både nye og gamle spillere op efter ferien, man er hjertelig velkommen uanset om man kun vil træner, eller om man også vil med til kampe.

 

Søndag d. 26. august afholdes der et mix stævne i Rørkær Hallen dvs. spillere fra hele Danmark kan tilmelde sig enkeltvis, her vil vi super gerne have en masse tilskuere, så vi kan vise storbyerne at vi også kan samle folk, så kom endelig forbi :-)

Har du lyst, vil vi rigtig gerne om du vil følge os på facebook  -
vi hedder: Esbjerg Sitting Bulls - Kørestolsbaskethold 
 
side 13 DD676DC8 D9B7 4A0F 86E0 C19E9D4DB42D


Udskriv