Fodbold på Heden

Lørdag d. 17. juni drog fodbold holdet til turnering i Herning. Vi tog afsted for at forsvare vores 1. plads fra sidste år. Vi vidste at det ville blive svært, men vi havde positive tanker.

Vi var blevet meldt til i c rækken, da vi har mistet nogle spillere til Ribe.

Vi skulle være kørt kl. 7 som var tidligt, da der var flere spillere der havde været til Sjølund Festival, men held i held så var der et hold der meldte afbud så vi kunne nøjes med at køre kl. 8:30, det var dejligt. Vi var 3 biler med 9 spillere, fantastisk vejr og godt humør, vi holdt pause ved Sønder Felding syd for Herning. Vi ankom til Herning ca. kl 10:30 og skulle have den første kamp kl. 11:20. Vi fik varmet godt op og var klar til første kamp, desværre kom vi bagud med 2 mål, så fik vi reduceret til 2-1 og der var håb forude, men så kom dødsstødet til 3-1. Så var den kamp tabt men vi var stadig i god humør.

Næste kamp tabte vi klart og hang lidt med ørerne. Det var mod Vorup som vi aldrig havde hørt om før, de var skrappe 6-1 blev nederlaget.

Så var der tid til middagsmad som arrangørerne stod for. Der var sandwich med kylling og frikadelle samt et æble og en pakke rosiner, så var der tanket op til kamp igen. Vi var i den bedste af de 3 puljer der var.

Vi skulle møde Seest banden som var blevet nr. 1 i deres pulje. Vi kom godt fra start og kom foran 0-1 men så får Seest hul på bylden og vi taber 5-1 så var turneringen forbi for os.

Men vi satte os ned som er blevet en vane for at kåre dagens spiller det blev Brian Christensen. Der var i godt humør selv om vi ikke vandt en eneste kamp.

På vej hjem var der pause ved Ølgod, så var der flere spillere der skulle have en vel fortjent fyraftens bajer. Der skal lige siges en ekstra tak til Kirsten, Michaels tante, for at køre.

Fodbold har sidste træning d. 26. juni hvorefter vi griller en pølse på Edelsvej.

Fodbold starter igen d 14. august ved den gamle Højskole.

Mvh. Jette, Patrick og Brian


herning 1 kopi
herning 2 herning 3
 
 
 

Udskriv