Kørestolsbasket

Lørdag d. 28. januar holdt Esbjerg Sitting Bulls åbent hus i Rørkær Hallen, hvor vi havde håbet, at se en flok der havde lyst til at prøve kørestolsbasket, enten for at se om det evt. kunne være en sportsgren, de havde lyst til at dyrke, eller blot nysgerrige der ville se/prøve hvad det var. Desværre kom der ikke ret mange, men dem der var der fik trænet og spillet 'for sjov' kamp, mens andre nød kaffe og kage på sidelinien.


Vores næste kampe spilles søndag d. 12. marts i Aalborg, hvor vi først møder de forsvarende mestre fra Viborg kl. 12.00, og kl. 14.00 slutter vi dagen af med at møde Aalborg, og netop denne kamp bliver nok spændende, da de 2 hold er meget lige, dog afhænger det selvfølgelig af, om Aalborg vælger at låne spillere fra en anden klub, som er blevet tilladt i denne sæson. Esbjerg har ikke valgt at gøre brug af denne mulighed, men derimod bruge egne spillere.


Lørdagen efter nemlig d. 18/3 har nogle af spillerne fra Esbjerg individuelt tilmeldt sig en 3 mod 3 turnering som spilles i Brabrand, Aarhus fra kl. 10.00 til kl. 16.00


Derefter får Sitting Bulls nogle uger til at få trænet og komme til hægterne igen, før de drager mod hovedstaden lørdag d. 8. april hvor de skal møde Stevsgade LowRiders, som spiller rigtig godt denne sæson, samt The Vikings fra Aarhus.

Vores sidste hjemmekamp er lørdag d. 22. april hvor vi får besøg af Odense Kørestolsbasketballklub, samt får vi også muligheden for at spille mod Forsvarets kørestolsbaskethold - Invictus Games Team Danmark, det glæder vi os til. Set er altid dejligt at møde nye mennesker med samme interesse. Så vi håber rigtig mange har lyst til at komme forbi og se kampene, og heppe på os. Der vil selvfølgelig være mulighed for at købe toast, frugt, kaffe, kage, sodavand samt noget sødt til at holde blodsukkeret oppe, og samtidig støtter I klubben.

Spilleglade hilsner fra Anja,

Esbjerg Sitting Bulls

 


Mads og Helena fra Esbjerg, fra en tidligere kamp mod Aalborg 

 

side 17 basket

Udskriv