Fodbold FM i Glostrup

For 3. gang i rap var Esbjerg Handicap Idræts fodboldhold blandt de 36 bedste hold i Danmark.

 

Så vi skulle til Sjælland for første gang, en lang tur men vi havde fået lavet en aftale med Ruddi, som havde sørget for at få en stor bus, så alle vores hooligans eller roligans kunne være med.

 

Vi var 28 af sted og alle var ved godt mod da vi mødtes på Edelsvej. Turen gik fint, vi kom til Sjælland uden at miste nogle ved grænse kontrol ved Storebæltsbroen. Vi kom i gang med at spille og får en øretæve der vil noget. 6-0 tabte vi til Djursland. Næste kamp går det ikke bedre, her tabte vi 8-0 til Stjernedrys.

 

Så var det ikke mugligt at tage en af de 3 første pladser. Der blev snakket om at vi skulle slutte med maner og vi vandt da også den sidste kamp 4-0 mod Holbæk. Så hjemturen var ikke med for mange sure miner, men med en flok trætte unge mennesker som blev enige om at det skulle gøres bedre næste år. Det blev cementeret til afslutnings festen for uden dørs fodbold, og må sige at de unge mennesker blev kun klogere og klogere jo længere festen skred frem, vi havde nogle hyggelige timer i hinandens samvær.

 

Næste stop i fodbold bliver til indendørs turnering i Odense den første weekend i februar, og håber det går bedre end sidste år.

 

Men at vinde er ikke alt, et godt kammeratskab er mindst ligge så vigtigt.  

 

Spillerne har på eget initiativ valgt at finde ”årets spiller” i fodbold, det forgår på den måde at Steffen Messi er tovholder på det og de er blevet enige om at spytte en 10 krone i en bøtte så der kan købes en gave til årets spiller i Esbjerg Handicap Idræts fodbold.

 

Personen vil få det at vide til juleafslutningen den 12. december.

 

Mvh. Patrick, Nick, Jette og Brian

Dennis med et frisparksindlæg.

side 4 5 FullSizeRender 1
 

Halvleg, hvor vi snakker om at holde fokus og snakke mere sammen.

side 4 5 FullSizeRender 2