Tid til Sommerferie

 
for kørestolsbasketholdet
 
Så gik der endnu en sæson for Esbjerg Sitting Bulls. Vi startede ud med at deltage i den danske turnering, og det var tydeligt at se at rigtig mange spillere havde trænet over sommerferien og var klar til sæsonen. Vi brugte det første halve år af sæsonen i at få styr på hver enkelt spillers position og opgave på banen, og dette gav pote i flere kampe.
Desværre var holdet nødt til at trække sig fra turneringen i januar da flere spillere blev sygemeldt og andre faldt fra. 
Dette stoppede dog ikke de resterende spillere, som stadig træner frem til sommerferien. Dette kommer til at give pote, da holdet laver et mix hold sammen med Aalborg til en cup der spilles i Viborg midt i juni. Det bliver godt for alle, at komme ud og spille en weekend, og være social med de andre klubber.
 
Efter sommerferien starter en ny sæson, hvor Esbjerg Sitting Bulls igen er fuldtallige, og alle glæder sig meget til at trække i spillertrøjen igen for at være med i Danmarks-turneringen.
Den kommende sæson vil der stå endnu mere basket i kalenderen, da basketudvalget er igang med flere tiltag der kommer til gavn, for både nye og rutinerede, spillere rundt omkring i Danmark. Samtidig har Esbjerg Sitting Bulls selv et par ideer til mere bold i den kommende sæson.
Vi ønsker alle en god sommerferie 2016.
På vegne af Esbjerg Sitting Bulls
Helena

Udskriv