Fodbold sæsonen

 

Efter endt udendørs fodbold, ser vi tilbage og er stolte af det vi har opnået
Vi startede den første turnering i c rækken og her går det godt. Vi har 2 sejre en tabt, hvor vi laver en god indsats men Lystrup er lige en tand bedre. Så bliver der lavet om på turneringen hvor vi bliver rykket op i b række. Vi ved at det bliver svært.
 
 
Turnering i Odense hvor vi skal spille i b række, vi vinder den første kamp og er helt euforisk, tror vi kan det hele, men den næste kamp får os ned på jorden igen. Vi taber stort mod dem der slog os i forbunds finalen 2014, men vi er ved godt mod og starter flot op i den næste kamp men kan ikke få bolden ind over stregen, og taber. Så troede vi at vores chancer var forspildt.
 
Men vi kom efter det i den sidste turnering i Ålborg, hvor vi starter med at vinde en´ kamp og taber en´. Så den sidste kamp skulle vindes og helst med mange mål. Vi kommer hurtig foran 4-0 men så tager fanden ved de andre og det bliver en smal sejr, så vi tror ikke at vi skal til forbunds  mesterskab. Vi får undersøgt resultaterne i b rækken og det viser sig at det har flasket sig til vores fordel og vi bliver nr. 2 i b rækken vest. Da nyheden bliver fortalt i omklædnings rummet blev de elle vilde og har en god tur hjem.
 
 
Fm mesterskabet kom til at forgå i Grenå. Vi er ikke helt os selv og løber ind i nogle skader og er lige pludselig sårbare og taber de 2 første kampe og har en kamp tilbage hvor spillerne siger til hinanden at nu skal der kæmpes og der bliver kæmpet så ”blodet nærmest flød”.
 
 
Med den sejr blev vi det 5. bedste hold i Danmark – flot.

Brian


Udskriv