Pebernøddemuffins

 

75 g korender

1 spsk, kogende vand

175g smør

175g rørsukker

3 æg

1 brev pebernøddekrydderi

½ citron, revet skal heraf

150g hvedemel

100g hakket hvid chokolade

 

flormelis + vand til glasur

 

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

 

 

Hæld kogende varm vand over korenderne, og lad dem trække, mens du laver dejen. Rør smør og sukker blødt. Pisk æggene i ét af gangen, til massen bliver cremet og luftig. Bland pebernødkrydderi og hvedemel, og rør det i dejen. Rør til sidst korender samt hakket chokolade i, og fordel dejen i 12-14 muffinforme.

 

 

Bag kagerne midt i ovnen ved 180 grader varmluft i 20-25 min.

 

 

Afkøl og dekorer kagerne med julemotiver.


Udskriv