Esbjerg Sitting Bulls

                                  - lærer nyt i Sverige

Den sidste weekend i maj deltog holdets højpointer Kristian Nørregaard og undertegnene i Nordic Wheelchair Basketball Development Camp i Sverige. En weekend hvor Kristian sammen med en masse andre spillere, blev trænet af den verdensberømte basket træner Malik Abes. Jeg selv var på Coach Clinic hvor jeg fik en masse nyt materiale med hjem, og udvekslet erfaring med andre trænere, for til sidst at være i hallen hvor vi skulle give vores erfaringer videre til de spillere der deltog.
 
 
Det var en hård weekend, hvor det var tidlig afgang fra hotellet, være i sportshallen hele dagen, for at komme tilbage til hotellet engang ud på aftenen. Men det var også en weekend hvor vi lærte en masse nye mennesker at kende, og fik nye kontakter som har givet os mulighed for, at komme til at have træningsweekender med svenskere der er på samme niveau som os, og mulighed for at deltage i svenske turneringer.
 
Jeg som træner fik som sagt en masse nyt materiale med hjem, hvoraf vi fik afprøvet noget af det med succes, i juni måned, inden vi gik på sommerferie, og ser frem til en ny sæson hvor træningen vil være inspireret af det vi tog med hjem fra Sverige. 
 
 
Træner - Helena Skovgaard 
IMG 0079  foto 16
foto  Fra træningslejren i Sverige

Udskriv