Basketholdet

Cheftræner for holdet, Helena Skovgaard, fortæller her, lidt om forventningerne til den kommende sæson.
 
I den kommende sæson fortsætter arbejdet med at skabe bedre spillere. Det skal gøres ved at skabe en klar rollefordeling på holdet. Derudover skal spillerne have mulighed for at bruge det de lærer i kamp mod spillere fra både ind og udland.
 
basketholdet 2015
 
Vores forventninger til den kommende sæson er at hver enkelt spiller lærer sin rolle at kende på holdet, at vi kan se en udvikling og har det sjovt når vi er på banen. Vi har planer om træningslejr, samt turneringerne i udlandet, for at spillerne får spillet mest muligt basket.
 
 
Vi har i den forgangne sæson lært mere om hvilke kompetencer hver enkelt spiller besidder. Holdet er blevet stærkere både socialt og fysisk, og det er noget vi har fokus på i den forestående sæson, at vi skal have det godt på holdet.
 
Esbjerg Sitting Bulls har igennem det seneste år fået mange nye spillere på holdet, og det betyder selvfølgelig at der er et stort arbejde foran os, for at få kørt de nye spillere sammen med de gamle. Vi ser dog dette som en rigtig positiv udvikling for sporten.
 
Vi fokuserer på at der skal være plads til alle spillere både mht. ens handicap og alder. Vi har hentet inspiration hjem fra Sverige fra Development Camp, hvor holdets træner og holdleder deltog, dette har givet os nye træningsredskaber, og fået et samarbejde op at stå med svenskerne, som gør at der kan blive mere fokus på hver enkelt spillers rolle og udvikling på holdet.
 
 
 
 
 
 

Udskriv