Stort basket stævne i Vejle

 

Den 9. og 10. maj hoppede 6 spillere i bilerne fra Esbjerg Sitting Bulls for at deltage i High Five Meyra Cup i Vejle. En stor turnering med 8 deltagende hold fra både Tyskland og Danmark.

 

Vi spillede vores første kamp mod et tysk hold. Vi var klar på at spille men holdet var desværre stærkere end os og derfor måtte vi starte dagen ud med et nederlag.

 

Imellem vores første og anden kamp, var der rig mulighed for at se andre kampe, showkampe med lokale politikere og andre aktiviteter var der i hallen.

 

 

Kl. 14 skulle vi møde endnu et hold fra Tyskland, En kamp der blev gået til den i alle 40 minutter, og som resulterede i dagens første sejr. Humøret var højt og vi var alle klar til at skulle møde Vejle holdet senere, i dagens sidste kamp.

 

 Sidst på dagen, kunne alle mærke at de havde været i gang hele dagen, men alligevel var kampgejsten høj, da vi skulle møde Vejle i dagens sidste kamp. Vi bragte os foran fra start, dog kun med få point, men de få point holdt vi hele vejen, igennem kampen og resulterede i endnu en sejr til os lørdag.

 

Søndag skulle der spilles semifinale hvor vi endnu engang skulle møde Vejle, vi vidste det blev en tæt kamp. Spillet fungerede desværre ikke som det skulle for os, og Vejle kom foran fra start og sikrede sig en plads i finalen. Det resulterede i at vi skulle spille bronzekamp mod et tysk hold. I denne kamp kunne jeg mærke kampgejsten i spillerne, men desværre efter de første 20 minutter kunne trætheden mærkes og koncentration for holdet forsvandt på banen, og derfor endte det med et nederlag til os mod tyskerne.

 

 

Selvom det endte med en 4. plads til holdet. Havde vi en super weekend i fællesskab med de andre deltagere. Og jeg er sikker på at vi alle vil kunne mærke vores kroppe de næste mange dage.

 

Esbjerg Sitting Bulls ønsker alle en rigtig god sommer 2015.

Træner Helena Skovgaard

   
basket  

Her ses de 6 glade spillere fra Esbjerg Sitting Bulls.

 

Udskriv