Fodboldt - indendørs turnering

Fodbold

Så kom vores årlige indendørs turnering som foregik i Odense. Der var stor opbagning fra forældre og ledsagere. Og Bents svoger så ingen problemer med transport, vi var 5 biler og 14 spillere, 7 på hver hold. For første gang havde spillerne bedt om at vi prøvede at lave et B hold, normalt er vi C hold, så B holdet blev lavet med de bedste spillere, og jo længere vi kom frem til datoen for turneringen, jo flere afbud kom der til B holdet, så det blev svært. Da der var et B og C hold skulle holdene spille på forskellige tidspunkter, vi kørte i fællesskab til Odense med vores sædvanlige stop, ved rasteplads Lillebælt, hvor vi lige strakte ben.

C holdet kom i gang og gjorde det godt, men manglede lige lidt luft. Til sidst flot turnering fra dem med en 9. plads.

B holdet kom i gang og de gjorde det fantastisk. Faktiske noget af det bedste de har spillet, flot komponering foran mål, men det kneb med at putte den i kassen. En god turnering fra dem og en flot 10. plads.

Efter endt præmier uddeling skulle vi hjem efter en lang dag, ingen pit stop, men direkte hjem til Esbjerg.

Takker alle for kammeratlig samvær og ekstra tak til dem der kunne bidrage med kørsel.   

Den 14 maj har vi sidste turnerings kamp i Seest så det er jo lige i bag haven ,vi har stadig mulighed for at kvalificer os til forbunds mesterskab så det ser vi frem til. 

Udendørs fodbold starter lige efter påske .mandag den 20. april, på banen ved den gamle Højskole.

Brian

© 2024 Esbjerg handicap idræt