Fodbold - Mine oplevelser

Min oplevelse fra min første landsholdsamling med Parasport Danmark og omkring min første udtagelse til verdens største ungdomstunering Norway Cup!

 

Efter at jeg havde spillet i Esbjerg i noget tid, kom en af mine holdkammerater Kasper hen og nævnte lidt omkring den her landsholdssamling som skulle foregå i Snekkersten, det var i 2018 og interessen for dette var selvfølgelig meget stor, eftersom at jeg havde drømt i mange år om at opnå en plads, på et Landshold, som Parasport spiller for Esbjerg Handicap Idræt. Da dagen kom hvor vi skulle afsted skulle vi med toget både mig, Kasper og Kenni og da vi ankommer blev vi hentet på stationen og bragt ud til Snekkersten IF’s Idrætscenter hvor vi skulle sove og hvor der også var de baner vi skulle træne på.

Jeg følte mig meget ny, men vænnede mig hurtigt til mine nye holdkammerater og dem omkring de øvrige landshold (A, B, C, D-Mix o.s.v) og jeg blev også taget godt imod af dem alle sammen og venskaberne blev hurtigt sat sammen. Da vi kommer til dag 2 var der morgenmad, derefter træning indtil frokost og så efter vi havde spist, skulle vi så træne igen.

Resten af dagen gik med ren og skær fritid hvor man enten kunne spille noget fodbold sammen med nogle af de andre, eller hvad man nu havde lyst til. Jeg vil gerne sige at min oplevelse på min første samling var fantastisk og fænomenal og jeg fik også hurtigt stablet venskab med dem alle sammen under hele samlingen!

Da vi kommer til den sidste dag, skulle der selvfølgelig udtages spillere, til næste års tunering, Norway Cup, som er verdens største ungdomstunering. Jeg var selvfølgelig spændt på om jeg var blevet eftertragtet til udtagelsen, og det vidste sig og blive en realitet. Jeg blev udtaget i min ynglings position som angriber, hvilket gjorde mig sindssygt stolt og som var en ære for mig, og som jeg virkelig havde drømt om skulle blive til virkelighed, en skønne dag og den dag kom så her. 

NORWAY CUP! 

Vi kom i gruppe med Åmot IF og Lillestrøm som begge var fra Norge. Vi skulle spille den første kamp mod Åmot hvor vi tog en sejr på 10-0 og hvor jeg scorede mine 2 første mål i rødt og hvidt. Det var en kanon følelse og få chancen. Både min mor, far og mine 2 søstre var med, for at se os spille. Det gav mig også en smule god selvtillid i den næste kamp hvor vi skulle spille mod Lillestrøm, som vi desværre tabte 1-3 til..! Det gjorde så ikke, at vi ikke gik videre fra gruppespillet.

Vi gik derfor videre til kvartfinalerne hvor vi skulle spille mod Brane Tigers, som vi desværre også tabte til med et 4-1 nederlag, og som gjorde at vi på C landsholdet røg ud af turneringen. Jeg betragtede dette som en mega fed oplevelse og håber at vi kan gøre det bedre i 2020 hvor jeg endnu en gang også er blevet udtaget til Norway Cup, som jeg virkelig ser frem til. 

Frederik

Skærmbillede 2020 04 27 kl. 15.28.57
© 2024 Esbjerg handicap idræt