RaceRunning

RaceRunning

Hver torsdag fra kl. 16:00-17:30 træner jeg fortsat børn, unge med CP på Esbjerg Atletikstadion. Oprindeligt 7 deltager, men nu kun 5. Dette p.g.a. flytning til en anden by, for en af deltagerne.

Skulle vejret ikke arte sig og jeg må aflyse sker det nu via Lukket Facebook gruppe, således ingen kører forgæves. Ligeledes informerer vi hinanden om nyt, fra CP Danmark eller fra egne rækker som fødselsdagsfejring, gode billeder, informationer eller gode ideer til mig. Rekorder, eller om man er forhindret i at deltage en torsdag.

Mansoor, Landholdstræner, var på besøg 6. juni. Desuden Peter Kromann med sønnen Lasse. En kæmpe inspiration for os alle.
Vi fik fire RaceRunner cykler til låns af dem. Stor tak for det.
Vi mangler fortsat RaceRunnercykler, der er tilpasset den enkelte løber.
Desuden håber vi snart at få et depotrum til opbevaring af cyklerne ved Atletikstadion.

Jeg vil gerne byde Fysioterapeut Annette Olesen velkommen som hjælpetræner. Det er jeg meget taknemlig for - en stor glæde og tak til hende for det. Børnene og de unge er også meget glade for hende og hendes positive tilgang og altid glæden der stråler ud af hende, som smitter af på os alle.

I juli var jeg på en uges Trænerkursus arrangeret af Mansoor i København, Frederiksberg. Et meget lærerigt kursus. Desuden fik jeg god kontakt med RaceRunner klubber i Danmark.

Håber vi fortsat kan blive flere deltagere og hører i om nogle derude der gerne vil komme og prøve en torsdag er de meget velkomne.
Annette og jeg kontakter flere skoler, hvor vi ved der er kommende løbere.

Tak for godt samarbejde med løberne, forældre, søskende, kærester o.a. I er alle velkomne hver torsdag fra kl. 16:00-17:30. Vi træner fortsat indtil vind og vejr gør det umuligt.

For yderligere interesserede er man velkommen til at kontakte Eva Thornval Nielsen 21160519.

Med venlig hilsen
Eva Thornval Nielsen

side 9 RaceRunning

Wickie fra Radio Victoria med mikrofonen ved “ kom og prøv dagen” d. 27. april

RaceRunning Hver torsdag fra kl. 16:00-17:30 træner jeg fortsat børn, unge med CP på Esbjerg Atletikstadion. Oprindeligt 7 deltager, men nu kun 5. Dette p.g.a. flytning til en anden by, for en af deltagerne. Skulle vejret ikke arte sig og jeg må aflyse sker det nu via Lukket Facebook gruppe, således ingen kører forgæves. Ligeledes informerer vi hinanden om nyt, fra CP Danmark eller fra egne rækker som fødselsdagsfejring, gode billeder, informationer eller gode ideer til mig. Rekorder, eller om man er forhindret i at deltage en torsdag. Mansoor, Landholdstræner, var på besøg 6. juni. Desuden Peter Kromann med sønnen Lasse. En kæmpe inspiration for os alle.Vi fik fire RaceRunner cykler til låns af dem. Stor tak for det.Vi mangler fortsat RaceRunnercykler, der er tilpasset den enkelte løber. Desuden håber vi snart at få et depotrum til opbevaring af cyklerne ved Atletikstadion. Jeg vil gerne byde Fysioterapeut Annette Olesen velkommen som hjælpetræner. Det er jeg meget taknemlig for - en stor glæde og tak til hende for det. Børnene og de unge er også meget glade for hende og hendes positive tilgang og altid glæden der stråler ud af hende, som smitter af på os alle. I juli var jeg på en uges Trænerkursus arrangeret af Mansoor i København, Frederiksberg. Et meget lærerigt kursus. Desuden fik jeg god kontakt med RaceRunner klubber i Danmark. Håber vi fortsat kan blive flere deltagere og hører i om nogle derude der gerne vil komme og prøve en torsdag er de meget velkomne.Annette og jeg kontakter flere skoler, hvor vi ved der er kommende løbere. Tak for godt samarbejde med løberne, forældre, søskende, kærester o.a. I er alle velkomne hver torsdag fra kl. 16:00-17:30. Vi træner fortsat indtil vind og vejr gør det umuligt. For yderligere interesserede er man velkommen til at kontakte Eva Thornval Nielsen 21160519. Med venlig hilsenEva Thornval Nielsen Wickie fra Radio Victoria med mikrofonen ved “ kom og prøv dagen” d. 27. april
© 2024 Esbjerg handicap idræt