Fodbold På Heden 2

Fodbold På Heden

 

Lige lidt fra fodbold holdet. Vi er kommet i gang efter en lang ferie. Træningen startede op d. 5. august hvor vi skulle sætte et hold til turneringen; Fodbold På Heden, som foregår i Hammerum ved Herning

Holdet blev sat vi, var 13 spillere og 4 trænere, vi var heldige at vores trofaste bus chauffør var klar til at transportere os sammen til Hammerum - fin tur.

Vi skulle spille den første kamp kl. 10. Det lod til at spillerne ikke helt var vågne for den første kamp tabte vi 3-0 til Hammerum. Og ingen undskyldning her fra, de var bedre end os og en velfortjent sejr til Hammerum.

Vi fik en god snak og blev enige om at vi skulle gøre det anderledes til næste kamp, som var mod Lystrup 1. Vi vandt denne kamp 1-0, og det var en gedigent holdindsats så der var højt humør.

Den 3. kamp var mod Seest Banden som vi altid har nogle hårde kampe mod. Vi kom bagud 2-0 men så tog vi os sammen og blev et´ hold, og scorede 2 gange, så stod det lige 2-2. Men Seest fik scoret en´ gang mere, så tabte 3-2. Det betød dog ikke at vi var færdige med at spille, da alle hold gik videre til kvart finale kampe. Så vi vidste nu, at det kun en sejr der kunne bruges til noget, ellers ville det blive en placerings kamp. Må sige at det jo er sjovere at gå videre.

Vi skulle spille mod Randers KFUM, som vi aldrig tidligere har mødt. Men vi vandt 3-2 og det holdt hårdt, da spillerne var ved at værre brændt ud, da det var en varm dag. Men nu var vi videre til semifinalen hvor vi igen skulle møde Seest Banden. Det gik den ene vej, så den anden vej, alle spillere var trætte så det var spørgsmål om hvem der først fik scoret og desværre var det Seest. Så vi tabte 1-0. Seest kom i finalen og vi skulle så spille om 3 pladsen som var mod Lystrup 2.

Vi styrede kampen og kommer foran 2-0, mod slutning af kampen var der ikke meget energi hos vore spillere fra Esbjerg. De blev presset helt i bund og Lystrup får reduceret til 2-1, det brænder på de rammer både stolpe og overlægger men den her gang var det stolpe ud for os, så vi var stolte af at tage 3. pladsen med hjem til Esbjerg.

Vi vil lige sige tak til dem der havde taget turen til Hammerum for at heppe på os. Tak til alle for en god tur i kammeratskabets ånd - det var dejligt.

Nu forbereder vi os til næste turnering som er i Sønderborg den 14. september hvor 13 spillere og 3 trænere tager af sted for vinde kampe.

Mvh. Jette, Patrick, Rasmus og Brian

side 4 IMG 20190831 174521
Her får vi overrakt de flotte bronze medaljer
side 4 IMG 20190831 165033

Der var også tid til afslapning mellem kampene.

Fodbold På Heden   Lige lidt fra fodbold holdet. Vi er kommet i gang efter en lang ferie. Træningen startede op d. 5. august hvor vi skulle sætte et hold til turneringen; Fodbold På Heden, som foregår i Hammerum ved Herning Holdet blev sat vi, var 13 spillere og 4 trænere, vi var heldige at vores trofaste bus chauffør var klar til at transportere os sammen til Hammerum - fin tur. Vi skulle spille den første kamp kl. 10. Det lod til at spillerne ikke helt var vågne for den første kamp tabte vi 3-0 til Hammerum. Og ingen undskyldning her fra, de var bedre end os og en velfortjent sejr til Hammerum. Vi fik en god snak og blev enige om at vi skulle gøre det anderledes til næste kamp, som var mod Lystrup 1. Vi vandt denne kamp 1-0, og det var en gedigent holdindsats så der var højt humør. Den 3. kamp var mod Seest Banden som vi altid har nogle hårde kampe mod. Vi kom bagud 2-0 men så tog vi os sammen og blev et´ hold, og scorede 2 gange, så stod det lige 2-2. Men Seest fik scoret en´ gang mere, så tabte 3-2. Det betød dog ikke at vi var færdige med at spille, da alle hold gik videre til kvart finale kampe. Så vi vidste nu, at det kun en sejr der kunne bruges til noget, ellers ville det blive en placerings kamp. Må sige at det jo er sjovere at gå videre. Vi skulle spille mod Randers KFUM, som vi aldrig tidligere har mødt. Men vi vandt 3-2 og det holdt hårdt, da spillerne var ved at værre brændt ud, da det var en varm dag. Men nu var vi videre til semifinalen hvor vi igen skulle møde Seest Banden. Det gik den ene vej, så den anden vej, alle spillere var trætte så det var spørgsmål om hvem der først fik scoret og desværre var det Seest. Så vi tabte 1-0. Seest kom i finalen og vi skulle så spille om 3 pladsen som var mod Lystrup 2. Vi styrede kampen og kommer foran 2-0, mod slutning af kampen var der ikke meget energi hos vore spillere fra Esbjerg. De blev presset helt i bund og Lystrup får reduceret til 2-1, det brænder på de rammer både stolpe og overlægger men den her gang var det stolpe ud for os, så vi var stolte af at tage 3. pladsen med hjem til Esbjerg. Vi vil lige sige tak til dem der havde taget turen til Hammerum for at heppe på os. Tak til alle for en god tur i kammeratskabets ånd - det var dejligt. Nu forbereder vi os til næste turnering som er i Sønderborg den 14. september hvor 13 spillere og 3 trænere tager af sted for vinde kampe. Mvh. Jette, Patrick, Rasmus og Brian Her får vi overrakt de flotte bronze medaljer Der var også tid til afslapning mellem kampene.
© 2024 Esbjerg handicap idræt