La Santa Sport 2

La Santa Sport

Jeg har været meget aktiv i min ferie i år, især den sidste del. Fra d. 16. august tidlig om morgenen jeg fløj til Lanzarote og kom hjem fredagen efter, om aftenen. Vi var af sted på familietur 27 voksne og 8 børn i alderen 2 uger til 4 år.
Jeg har en´ gang tidligere været på La Santa Sport, men det er over 30 år siden. Det hele fra den gang ligner stort sig selv (som jeg husker det) både boliger og sportsareal. Der er dog sket en del udvidelser på sportsområdet og også på boligsiden. Der er opført mange nye luksuslejligheder, og det var her vi havde bestilt ophold.

Ligesom sidst jeg var dernede deltog jeg hver dag i morgengymnastikken kl. 8 – 8.15. Ligeledes var jeg ude at løbe hver morgen, forskelligt om det var før eller efter gymnastikken. Der var arrangeret en familieturnering i padel tennis, hvor jeg selvfølgelig deltog. Jeg spillede badminton 4 gange. De 2 af dem var arrangeret turnering, 1 omgang duble med 3 andre jeg traf dernede, Den sidste gang var der booket 3 baner i 2 timer, hvor hele familien spillede.

Jeg var også udenfor sportsstedet, mest på cykel. Et par gange på racercykel, og 3 gange på mountainbike. En del af turene på mountainbike var virkelig udfordrende, på barske off road stier. Nogle gange kravlede vi opad i laveste gear. Andre gange nedad med op til 35 km/t, på stier hvor lavastenene stak 5 til 10 cm op, eller endnu større sten der blev forceret. Jeg var også ude at løbe et 8 km crossløb i bakket terræn.

Der var også masser af tid hvor jeg slappede af, og holdt rigtig ferie, bla. ved pool området. Her var børnene især tit at træffe. Det var en fornøjelse at se dem boltre sig i vandet. Jeg var også selv i vandet i det lave bassin eller ude at svømme i det lidt dybere bassin.
Det havde været en rigtig god uge på La Santa Sport – alle nød det. Jeg kan varmt anbefale at tage en tur der til, uanset om man er lidt eller meget sportsaktiv – eller slet ikke.

Der er kørestolsramper de fleste steder, hvor der kunne være behov – nogle dog lidt stejle.
Bent

Jeg står her midt i sportsanlægget, efter morgenløb.

Her er jeg på racercykel, en familietur. I baggrunden kan ses noget af det udfordrende terræn, hvor vi kørte mountainbike.

Bent 

 

side 17 IMG 0735

© 2024 Esbjerg handicap idræt