Et par stolte spillere

 
 
Et par stolte spillere
 
Så kommer der lige en solstråle historie, som i nok har hørt var der nogle spillere der tog til Ribe for at spille fodbold, da de havde en kunstgræsbane, så de kunne træne udenfor hele året.
Og ud af de spillere der var taget af sted, var der 2 spillere der var taget til landsholds samling, hvor de blev udtaget til landsholdet. Den ene i c rækken og den anden i d rækken. Holdene skulle til Norge for at spille Norway Cup, som er en af Europas største turnering.
Efter et år i Ribe, kom de tilbage til Esbjerg, for at spille for Esbjerg og vi havde også fået andre spillere, og det resulterede i at vi kunne stille hold.
Nu har der været 2 spillere af sted, der skulle have været 3 af sted, men den ene havde fået en skade.
Landsholds samlingen forgik i Snekkersten, hvor der var ca. 80 spillere som strakte sig fra a til d hold, samt 1 pige hold, samt et oldboys hold.
Hvor 2 spillere oplyste at der var fine forhold på stedet, hvor de skulle opholde sig i 3 dage og leve som professionel spiller, hvor de kun skulle træne og spise og masser af hygge.
Lørdag aften fik spillerne at vide om de var udtaget til landsholdet. Og det var både Fredrik og Kasper som blev udtaget, og de skal til Norway Cup til sommer, så de var stolte.
Til info hvis der er flere fodbold spillere der skulle være interesseret i landsholds samling, er der én igen i Jerslev d. 17. til d. 19. maj.
Brian

Her ses Kasper og Frederik.

20181203 163524
© 2023 Esbjerg handicap idræt