Fodbold - Ja så kom fodbold i gang igen

Fodbold
 
Ja så kom fodbold i gang igen. Vi har fået nok spillere til at kunne melde til udendørs turnering.
 
Konceptet var lavet om så der var lavet en syd-, nord- og øst-afdeling, så kan vi slippe for den lange køretur til Ålborg som altid trækker tænder ud.
 
Første turnering blev afholdt i Sønderborg. Vi havde meldt os til som C hold men det blev lavet om så det blev B, da det var der vi spillede sidst vi var til stævner. Vi havde lidt problemer med at få en turnerings plan samt start tids punkt, det fik vi først 2 dage før vi skulle spille.
 
Problemet var at middelfart ikke kunne komme, så den første turnering blev lavet om så vi skulle spille 3 kampe
 
Første kamp tabte vi 4-1, Fredrik scorede, resultatet lidt misvisende vi havde en meget lige kamp men kunne ikke få den ind over stregen. Næste kamp gik ikke meget bedre. Her tabte 4-1, Kasper scorede. Sidste kamp var mod et A hold men den tabte vi også med 4-1. Men vi havde en god tur, og det var rart at komme i gang igen.
 
Næste turnering var i Ribe, så der var ikke særlig langt at køre, så det var dejligt at prøve det. Da vi kom frem var der ikke noget klar til at der skulle være en fodbold turnering. Enghaven som er vant til at holde fodbold turnering tog over, og vi kom i gang. Vi fik nogle tilskuere til at være dommer.
 
Der skulde kun afvikles 2 kampe da Middelfart havde meldt afbud.
 
Første kamp endte 3-3, en lige kamp den kunne havde gået både den ene eller anden vej. Vi var glade for det 1. point, så var vi på tavlen. Den anden kamp tabte vi 1-0.
 
Inden turen gik til hjem til Esbjerg igen, havde vi fælles hygge i cafeteriet.
 
Efter vi havde spillet sidste turnering blev vi enige om at rykke i hallen så vi kan blive klar til indendørs turneringen i Odense.
 
Jule afslutning bliver d. 17. december.
 
Opstart efter jul d. 7. januar.
 
Dato for når vi forlader hallen for at gå på græs d. 29. april.
 
Sommer ferie d. 17. juni hvor vi af slutter med grilning på Edelsvej.
 
Opstart efter sommer ferien d. 12. august.
 
Hilsen Jette og Brian   
 image005
© 2024 Esbjerg handicap idræt