Fodboldstævne

Fodboldstævne

Så var vi var kommet til den sidste runde i turneringen, som skulle forgå i Odense. Vi var heldige at vores trofaste chauffør Ruth kunne være behjælpelig med sin køren i bus, så vi alle kunne være sammen. Vi startede fra Edelsvej kl. 7.15. Alle var ved frisk mod og alle var vi enige om at nu skulle vi give de andre hold nogle på frakken. Efter at vi var kommet godt af sted, holdt vi en pause ved raste plads Lillebælt - som vi altid gør. 

Næste stop var Odense, det var et nyt sted vi skulle spille. Spændene at se forholdene her. Vi var omklædt og klar til kamp kl. 10, men banen var ikke for god, så vi måtte give den skylden for vores resultater. Det var i hvert fald ikke fordi vi ikke var de bedste. 

Første kamp blev tabt, og set med neutrale øjne var vi bedst. Vi kunne bare ikke få bolden over mål linjen, vi vadede i changer men kom bag ud først med 1 mål mod os, og vi strammede ballerne og gik til mod angreb. Men det gav bagslag og så kom vi yderligere bagud. Så det gik ikke så godt, men vi fik en god snak og var klar til næste kamp. Men den blev også tabt, og så var alt ude, og ingen muligheder for at komme til FM i juli. 

Herefter fik vi klædt om og så lidt at spise. Så var alle klar til at tage turen hjem til Esbjerg igen. Spillerne var godt trætte og fik en lille lur, så de var friske da vi nåede hjem.

Næste turnering skulle gerne blive SOMMERBOLD PÅ HEDEN som bliver afholdt lørdag den 31. august i Hammerum ved Herning.

Mvh. fodbold 

side 9 fodbold Edelsvej  side 9 fodbold 
Morgensamling på Edelsvej, før afgang til Odense. Her ses vi i kamp, vi ydede vores bedste. Vi tabte desværre alligevel...!
© 2024 Esbjerg handicap idræt